Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi sakin görmek

Rüyada denizi sakin görmek

Rüyada denizi sakin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeniden can bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet eder.

Rüyada denizi sakin gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada sakin temiz deniz görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizi sakin görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sakin bir deniz görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kısmetinin de açılacağına, yolculuğa çıkmaya işaret eder.

Rüyada sakin denizde yüzmek uğradığı zararları telafi edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeği sakinleştirmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini sakinleştirmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalettir.

Rüyada sakin okyanus görmek insanların birbirine kenetleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakin olmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments