Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakin denizde yüzmek

Rüyada sakin denizde yüzmek

Rüyada sakin denizde yüzmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, övgü dolu sözler duyacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakin denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sakin denizde yüzmek adeta havalara uçacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakin bir deniz görmek işlerin canlanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi sakin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada sakin temiz deniz görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakin okyanus görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini sakinleştirmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada köpeği sakinleştirmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada sakin boğa görmek kazancın yarı yarıya artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments