Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalsız görmek

Rüyada sakalsız görmek

Rüyada sakalsız görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalsız gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı dede görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz sakallı birini görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada sakalı şerif görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini sakal traş etmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Rüyada sakalı şerifi öpmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments