Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı bir erkek görmek

Rüyada sakallı bir erkek görmek

Rüyada sakallı bir erkek görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, borçların sonlandırılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı bir erkek gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, konforunun artacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu sakallı görmek büyük üzüntüler olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, makamını kaybedeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek sakal görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulmaktadır.

Rüyada erkek sakalı görmek canın derdine düşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal erkek çocuğu görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada erkeği sakal traşı olmak yolunda huzurla devam edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği sakal traşı etmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments