Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadinin sakal traşı olmak

Rüyada kadinin sakal traşı olmak

Rüyada kadinin sakal traşı olmak geleceğinin parlak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, diplomalarının artacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada kadinin sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada kadinin sakal traşı olmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Rüyada tek katlı inşaat görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst kat ev görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Rüyada kadin kadin öpmek yapılan işte ustalaşılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek fenalıkta bulunmaya, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada üst katta oturmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret eder.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments