Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal traşı olmak

Rüyada sakal traşı olmak

Rüyada sakal traşı olmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yeni işlere girişileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada kirli sakallı birini görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini sakallı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada bir kadında sakal görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini saçlı sakallı görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi sakalını kesmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal fırçası görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını sakallı görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments