Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal bıyık görmek

Rüyada sakal bıyık görmek

Rüyada sakal bıyık görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ne yöne gideceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada sakal ve bıyık görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek kazancının günden güne düşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet eder.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sakal ve bıyık çıktığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek kendisi ile baş başa kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, ekmeğinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments