Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahanda yumurta görmek

Rüyada sahanda yumurta görmek

Rüyada sahanda yumurta görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sahanda yumurta gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada sahanda yumurta görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet eder.

Rüyada bakır sahan görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karınca ve karınca yumurtası görmek geçim derdine düşmeyeceğine, yardımın alınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yumurta yiyen birini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada para ve yumurta görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada turuncu yumurta görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, malında azalmaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments