Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların şahını görmek

Rüyada yılanların şahını görmek

Rüyada yılanların şahını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılanların şahını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada şahmaran yılan görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada yılanların şahını görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada şahmaran yılanı görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada atla şaha kalkmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, eşyaların yenileneceğine işaret eder.

Rüyada şah damarının patladığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahadet getirdiğini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments