Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayı sağlam görmek

Rüyada hastayı sağlam görmek

Rüyada hastayı sağlam görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada hastayı sağlam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada hasta birini sağlam görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Rüyada hastayı sağlam görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulur.

Rüyada sağlam birini ölmüş görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, evlerindeki huzurun artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada sağlam ev görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, ün sahibi birisi olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek sorunların tek kalemde silineceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerinin iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada sağlam dişi çektirmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments