Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini sağlam görmek

Rüyada hasta birini sağlam görmek

Rüyada hasta birini sağlam görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, işlerin artacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta birini sağlam gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Rüyada hasta birini sağlam görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet eder.

Rüyada hastayı sağlam görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine inanılır.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek kapanan kapıların açılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam olmayan bina görmek işinin ehli olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Rüyada sağlam birinin öldüğünü görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada sağlam yumurta görmek çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağlam birini ölmüş görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek zor durumların biteceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments