Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ alt diş görmek

Rüyada sağ alt diş görmek

Rüyada sağ alt diş görmek kendisiyle de gururlanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yol alacağına, kariyerinin yükseleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sağ alt diş gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada sağ alt diş görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Rüyada alt diş çektirmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada alt diş sökmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ön alt diş görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek atılıma geçeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada alt dişleri görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş macunu aldığını görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments