Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tokası görmek

Rüyada ayakkabı tokası görmek

Rüyada ayakkabı tokası görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının devamının geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı tokası gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada ayakkabı tokası görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada toka satın almak şansının her zaman yaver gideceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada toka taç görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel toka toplamak kazancın her daim artacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, gün yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçına toka takmak büyük kayıplara uğrayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada tokalaşıp öpmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle tokalaştığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Rüyada turuncu toka görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments