Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kese görmek

Rüyada kese görmek

Rüyada kese görmek makamının yükseleceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, umutlarının da tükeneceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ortalığın karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kese gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hamamda kese yaptırmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada hamilelik kesesi görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ağaç kesenleri görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada kına kesesi görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaç kesen birini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kesesi görmek hastalıklara şifa bulunacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kese yoğurdu görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik kesesi görmek işinde yükseleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments