Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf deniz görmek

Rüyada saf deniz görmek

Rüyada saf deniz görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, malının artmasını sağlayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saf deniz gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saf deniz görmek evlerin ayrılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saf su görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada namazda saf tutmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz saf tutmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmak için saf tutmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saf su içmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada namaz safta durmak umutlarının tazeleneceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada saf altın görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments