Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ağacın kesildiğini görmek

Rüyada bir ağacın kesildiğini görmek

Rüyada bir ağacın kesildiğini görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bol kazanç elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir ağacın kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada ağaç dallarının kesildiğini görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yaş ağaç kesildiğini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Rüyada ağacının kesildiğini görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın kesilmesini görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ağacın kesildiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacı kesildiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments