Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ortağından ayrılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, köşeye sıkıştıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını uzun görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek hayatının da zorlaşacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı uzun ve sarı görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada erkeği uzun saçlı görmek her zaman çok üzgün olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve düz saç görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçını kesmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments