Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve sarı görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızının saçını uzun görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Rüyada babanın saçını uzun görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kadın saçı görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve gür saç görmek zenginliğini kaybedeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments