Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını ak görmek

Rüyada saçlarını ak görmek

Rüyada saçlarını ak görmek ilerleyemeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını ak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada ak saç koparmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmanlarla beraber oturmaya delalet eder.

Rüyada ak saçlı kadın görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada ak saçlı görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada saçına ak düşmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarda ak görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ak görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç boyasının aktığını görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments