Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarında yılan görmek

Rüyada saçlarında yılan görmek

Rüyada saçlarında yılan görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarında yılan gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada saçlı yılan görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında yılan görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçta yılan görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarında yılan görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne basmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan ve kar görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet eder.

Rüyada sarı kırmızı yılan görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işarettir.

Rüyada yılana yardım etmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments