Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında yılan görmek

Rüyada saçında yılan görmek

Rüyada saçında yılan görmek ihanete uğrayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında yılan gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada saçlarında yılan görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada saçta yılan görmek rakiplerin başarı kazanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada saçlı yılan görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada saçında yılan görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada evde yılan öldürmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru yılanı öldürmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Rüyada siyah piton yılan görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments