Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarında bit görmek

Rüyada saçlarında bit görmek

Rüyada saçlarında bit görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada saçlarında bit gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saça bit düşmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada saçta bit toplamak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçında sirke bit görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet eder.

Rüyada saçta bit olduğunu görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bitlenmesini görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçından bit temizlemek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta bit yumurtası görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarında bit görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, malının da hiç olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments