Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta bit olduğunu görmek

Rüyada saçta bit olduğunu görmek

Rüyada saçta bit olduğunu görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçta bit olduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada saçı bitlenmiş görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin saçında bit görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Rüyada saçta çok bit görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında bit sirke görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saçında bit öldürmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada saçına bit düştüğünü görmek aile hayatının bozulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçından bit ayıklamak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments