Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bitlenmesini görmek

Rüyada saçın bitlenmesini görmek

Rüyada saçın bitlenmesini görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, bolluk ve bereketin artacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada saçın bitlenmesini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada saçta bit ve sirke görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada saçında bit olduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçımda bit görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçından bit temizlemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada birinin saçında bit öldürmek zahmetinin çoğalacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek saçında bit görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sevdiği birini kırmaya yorulur.

Rüyada saçında sirke bit görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada saçından bit taramak dualarının karşılığını göreceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments