Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında sirke bit görmek

Rüyada saçında sirke bit görmek

Rüyada saçında sirke bit görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada saçında sirke bit gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saçında sirke bit görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçta bit ve sirke görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kısmetinin bollaşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçta bit sirke görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir.

Rüyada saçında bit sirke görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada saçta sirke bit görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments