Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarımı kesmek

Rüyada saçlarımı kesmek

Rüyada saçlarımı kesmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada saçlarımı kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari iş ya da ilişkilerinizi testten geçirebilir veya sorgulayabilirsiniz.

Rüyada birinin saçını kesmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Rüyada kızın saçını kesmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak saç kesmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz saç kesmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek hayatının alt üst olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne saçı kesmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kendi saçını kesmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, icat yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments