Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları kısaltmak

Rüyada saçları kısaltmak

Rüyada saçları kısaltmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, neredeyse kahrolacağına, paraya ve mala kavuşacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçları kısaltmak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, umutlarının kırılacağına delalettir.

Rüyada kısa saçlı erkek görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçını kısa ve siyah görmek parasını dikkatli harcayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çocuklar gibi şen olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadında kısa saç görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kısacık kesmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kızıl kısa saç görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments