Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kısa ve siyah görmek

Rüyada saçını kısa ve siyah görmek

Rüyada saçını kısa ve siyah görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kısa ve siyah gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada kısa siyah saç görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve kısa saç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, zenginliğe kavuşacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kısa ve siyah saç görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kısa saç görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kısa ve siyah görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek görmek rakiplerin geride bırakılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada siyah kısa elbise giymek aşık olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah elbise giymek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments