Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının önünü kesmek

Rüyada saçının önünü kesmek

Rüyada saçının önünü kesmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, güzel işler yapacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, endişelerinin son bulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının önünü kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada saçının önünü kesmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın önünü kesmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gelin arabasının önünü kesmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Rüyada suyun önünü kesmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun önünü kesmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçının ön tarafının döküldüğünü görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın önünü kestirmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının önünün döküldüğünü görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments