Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kirli olduğunu görmek

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada saçlarının kirli olduğunu görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları kirli görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kirli görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının kirlendiğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada saçı kirli görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli saç görmek hikmet sahibi olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada saçını kirli görmek büyük kazançlar getireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments