Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kirli görmek

Rüyada saçlarını kirli görmek

Rüyada saçlarını kirli görmek canını sıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, çekilen acıların unutulacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kirli gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada saçlarını kirli görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada saçının kirlendiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada saçlarının kirlendiğini görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada saçın kirlendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hak yolunu tutacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kirli görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada saçı kirli görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli saç görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments