Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli saç görmek

Rüyada kirli saç görmek

Rüyada kirli saç görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, farklı şeyler deneyeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kirli saç gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek kolaylıklara kavuşacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kirli görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının kirlendiğini görmek günahlarına tövbe edeceğine, galibiyet kazanacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kirli görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yüzlerin asılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kirli görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada saçları kirli görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçın kirlendiğini görmek güzelleşeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada kirli saç görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtap

Küçük kızımın saçları normal uzun du fakat kısa gördüm ve çok kirliydi böcekler ve küçük sinekler vardı ..Kızıma ben saçını temizleyip düzeltmem gerektiğini söylüyorum ve Küçük görümcem ailesini evde bırakmış ve bize gelmiş 3 tane yaş pasta almış bize gelmiş. Bende diyorum neden kızını bırakıp gelmiş hayret ediyorum.