Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kirli olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kirli olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kirli olduğunu görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada saçlarının kirlendiğini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının kirlendiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kirli görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçın kirlendiğini görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı kirli görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada saçının kirli olduğunu görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları kirli görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli saç görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments