Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dibini kazmak

Rüyada ağaç dibini kazmak

Rüyada ağaç dibini kazmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dibini kazmak gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağaç dibi kazmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç dibini kazmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada ağaç dibinde oturmak onu uyaracağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dibinde para bulmak işten eve bir hayat yaşayacağına, hayata küseceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Rüyada ağacın dibinde oturmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dibi görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dibi çapalamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments