Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kumral görmek

Rüyada saçını kumral görmek

Rüyada saçını kumral görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada saçını kumral gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada saçı kumrala boyatmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumral saç görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Rüyada saçını kumral görmek refaha erileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kumrala boyatmak yaralarına da merhem olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Rüyada kumral erkek görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kumral kadın görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak manevi anlamda çok yol katedileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek saçının döküldüğünü görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments