Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kumrala boyatmak

Rüyada saçı kumrala boyatmak

Rüyada saçı kumrala boyatmak işinde çok büyük bereket göreceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ele geçen parada artış olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kumrala boyatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada saçını kumrala boyatmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kumrala boyatmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, amacına ulaşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Rüyada saçını kumral görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kumral saç görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kumral kadın görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumral erkek görmek şükrederek yaşayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını siyaha boyattığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızıl saç boyatmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments