Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumral kadın görmek

Rüyada kumral kadın görmek

Rüyada kumral kadın görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kolay yollardan kazanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumral kadın gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada kumral kadın görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret eder.

Rüyada kumral saç görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Rüyada saçını kumral görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kumrala boyatmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumral erkek görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Rüyada saçını kumrala boyatmak toplum içindeki değerinin artacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla yattığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yeni yerler göreceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments