Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kestirmek

Rüyada saçı kestirmek

Rüyada saçı kestirmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği insanların olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada saçı kestirmek gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek büyük bir projeye girileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Rüyada saç boyatmak kestirmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını küt kestirmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kestirirken görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin saçını kestirdiğini görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments