Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saç kesmek

Rüyada sarı saç kesmek

Rüyada sarı saç kesmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerinin yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada sarı saç kesmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada sarı saç kesmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada jiletle saç kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının ucundan kesmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada saçından bir tutam kesmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın saçını kesmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kendin kesmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada saçın uçlarını kesmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments