Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zorlukların geride kalacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek iki tarafın da çok sevineceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek sorunların tamamen biteceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada saçta kelebek görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kelebek larvası görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kelebek görmek yüksek makamlara geleceğine, makbul olmayan işler yapacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kelebek öldürmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments