Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında akrep görmek

Rüyada saçında akrep görmek

Rüyada saçında akrep görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada saçında akrep gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada saçta akrep görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada saçında akrep görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı içinde akrep görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrep lerden kaçmak çok eğleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada akrep kavgası görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrepler görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, rahat erileceğine alamet eder.

Rüyada sırtında akrep görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavanda akrep görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments