Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta akrep görmek

Rüyada saçta akrep görmek

Rüyada saçta akrep görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçta akrep gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada saçta akrep görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında akrep görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sorumluluk alacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep atmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yatağında akrep görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrepten kurtulmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada akrep toplamak çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada evde siyah akrep görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada zehirli akrep görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments