Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına perma yaptırmak

Rüyada saçına perma yaptırmak

Rüyada saçına perma yaptırmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada saçına perma yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada saçı perma yaptırmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Rüyada saça perma yaptırmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada permalı saç görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını perma yaptırmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada saçına perma yaptırmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça perma yapmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç perma yaptırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, umutsuz olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada perma yapmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments