Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perma yapmak

Rüyada perma yapmak

Rüyada perma yapmak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bunalıma gireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada perma yapmak gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Rüyada perma yapmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça perma yapmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada saç perma yaptırmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına perma yaptırmak malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada saça perma yaptırmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine inanılır.

Rüyada permatik görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada permalı saç görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada permatik almak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments