Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını perma yaptırmak

Rüyada saçını perma yaptırmak

Rüyada saçını perma yaptırmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kazancın katbekat artacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada saçını perma yaptırmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada saçını perma yaptırmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına inanılır.

Rüyada saçına perma yaptırmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, saadetinin yükseleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada permalı saç görmek malını ve parasını sağlama alacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada saçı perma yaptırmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada saça perma yaptırmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada saça perma yapmak aile işlerinin başına geçeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada saç perma yaptırmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada permatik görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments