Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada permalı saç görmek

Rüyada permalı saç görmek

Rüyada permalı saç görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, müjdeli bir haber alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada permalı saç gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada saç perma yaptırmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ayrılık yaşanacağına, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçı perma yaptırmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saça perma yaptırmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada permalı saç görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Rüyada saçını perma yaptırmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada saçına perma yaptırmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada saça perma yapmak mutluluğunun büyüyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada permatik görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments