Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitlenmiş saç görmek

Rüyada bitlenmiş saç görmek

Rüyada bitlenmiş saç görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, malın bereketinin artmasına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitlenmiş saç gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Rüyada saçında bit öldürmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada saçın bitlenmesini görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sorunlarının yakında biteceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında bit ayıklamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada saçın arasında bit görmek makbul olan mallar edineceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçından bit temizlemek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, duygularını açığa vuracağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taramak bit görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Rüyada saçtaki bitleri öldürmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendi işine kavuşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada saçtaki biti öldürmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments