Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit düşmek

Rüyada bit düşmek

Rüyada bit düşmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kazancın daha da artacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bit düşmek gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada kafasına bit düşmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada saçına bit düşmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, şansın önünün kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça bit düşmek tüm arzularının yerine geleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada bit düşmek güzel bir haber almaya, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya bit düşmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çekilen acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada bit sirke öldürmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başında bit görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada namaz bitirememek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments