Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların olmadığını görmek

Rüyada kaşların olmadığını görmek

Rüyada kaşların olmadığını görmek onların güvenini sarsacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalettir.

Rüyada kaşların olmadığını gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kaşı olmadığını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kaşının olmadığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşların olmadığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Rüyada kaş olmadığını görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, şeytanın aklına uyacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın olmadığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada kaşının olmadığını görmek itibarının ve makamının artacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşının yarısının olmadığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments