Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kısaltmak

Rüyada saç kısaltmak

Rüyada saç kısaltmak işlerinde çok başarılı olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, satışların düşeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, iyiliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kısaltmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada saçlarının kısa olduğunu görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek hayırlı işlere girişileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada saçımı kısa kestirmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulur.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments